Siemens showroom

Ontdek Siemens

Thuis in innovatie.

Maak verbinding met de slimme keukenapparatuur van Siemens.

De keuken fungeert vandaag de dag als de sociale hub in ons huis. Daarom gaat het bij Siemens (inbouw)apparatuur over in verbinding zijn. Verbinding met je oven zodat je er niet voor hoeft te staan om te zien of je croissants al klaar zijn. Verbinding met je koelkast om te kijken wat je nodig hebt als je in de winkel staat. Verbinding met de eindeloze mogelijkheden van een slim huis, zodat jij je kunt wijden aan dat wat belangrijk is in jouw leven.

Siemens kookplaat met afzuiging

Geniet van meer ademruimte in je keuken met de inductionAir Plus van Siemens: de compacte combinatie van een intuïtieve inductiekookplaat en een efficiënt afzuigingsysteem. Niet alleen beschik je met dit twee-in-één-apparaat over meer opbergruimte en een vrijer zicht, je geniet ook van meer frisse lucht, want de kookluchten worden direct bij de bron afgevoerd. Bekijk het Siemens assortiment online of kom ze bewonderen bij Inspiratiehuis 20|20. In onze showroom kun je ook het type EX807NX68E bekijken en uitproberen. Deze kookplaat met afzuiging is door de Consumentenbond als Beste getest.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Siemens studioLine keukenapparatuur

Ontdek de meest exclusieve lijn keukenapparatuur van Siemens: studioLine. Een lijn inbouwapparaten die is ontworpen voor wie alleen het beste goed genoeg is – standaard voorzien van innovatieve functies en uitgevoerd in een exclusief design dat al meerdere malen internationaal bekroond is. Laat je verrassen door de details in blackSteel en het uniforme ontwerp die van jouw keuken een stijlvol designstatement maken.

 

Siemens stoomovens, veelzijdiger dan je denkt

Een stoomoven is allang niet meer uitsluitend bestemd voor het stomen van je groenten. De nieuwe generatie Siemens stoomovens zijn combi-ovens geschikt voor het bereiden van vele gerechten – van lichte vis- en groentegerechten tot gebraden vleesschotels en zelfs knapperig zelfgebakken brood. En wat dacht je van sous-vide? Ben je benieuwd hoe dit in z’n werk gaat? Kom dan eens kijken bij een kookdemonstratie in Inspiratiehuis 20|20.

Wanneer zijn de Siemens kookdemonstraties?

Inspiratiehuis vaatwassers Siemens

Briljante vaatwassers van Siemens

De nieuwste generatie Siemens inbouwvaatwassers is het antwoord op veelvoorkomende ergernissen zoals doffe glazen, te grote borden en plastic items die vochtig uit de vaatwasser komen. Dankzij wifi bieden de apparaten nog veel meer dan de standaard programma’s. Alles past dankzij flexibele korven en brilliantShine zorgt ervoor dat ieder glas, elke keer weer, briljant schoon en droog uit de vaatwasser komt. En wist je dat je de binnenverlichting aan kunt passen voor een sfeervol effect?

 

Inspiratiehuis Siemens french door koelvries

Siemens French Door: koelen met een hoofdletter

De nieuwe ultieme koel-vriescombinatie is de Siemens French Door: met heel veel opslagruimte en twee deuren (‘French Doors’) voor een praktische opening. Ga voor een roestvrijstalen exemplaar, of de luxere met zwartglazen deuren, transparante wijnlade en ijstwister. Zo heb je al het koelcomfort in één apparaat. Uiteraard voorzien van innovatieve functies zoals je gewend bent van Siemens – denk aan een camera in de koelkast en noFrost waarmee je nooit meer hoeft te ontdooien.

 

Waarom kies je voor Siemens?

Perfecte inbouwoplossingen

Verbonden ecosysteem

Betrouwbare technologie

Duurzame vooruitgang

Excellente service

Ongeëvenaarde gebruikservaring

leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies