inspiratiehuis keukenapparatuur

Ontdek ons

Alles over Inspiratiehuis.

Gaggenau adviesgesprek

We inspireren met vakkundig design

Als inspiratiehuis 20|20 zijn we trots op ons duurzame gebouw in Hoofddorp, onze merken, de inspirerende showrooms, het uitgebreide assortiment, onze gezellige evenementen en ons enthousiaste en professionele team. We laten onze gasten met onze gedegen vakkennis en ervaring de laatste trends zien op het gebied van keukenapparatuur. Of het nu gaat om design, innovatie of gebruiksgemak: bij ons vind je wat je zoekt, en meer.

We zorgen dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat

We willen verder gaan dan onze kennis delen. We willen verrassen en zorgen dat iedereen, jong en oud, met een tevreden gevoel naar huis gaat: geïnformeerd en geïnspireerd. Zodat met zelfvertrouwen plannen kunnen worden waargemaakt, de juiste apparaten worden gekozen en iedereen ze jarenlang met plezier, iedere dag weer, gebruikt.

Home Connect workshop

Samen ontdekken we nieuwe mogelijkheden

We staan nooit stil en zijn altijd op zoek naar het uitbreiden van onze kennis en activiteiten, zodat we niet alleen zelf blijven leren maar ook onze gasten alle mogelijkheden laten ontdekken. Hiervoor werken we samen met professionals die net als wij duurzaamheid, professionaliteit en nieuwsgierigheid hoog in het vaandel hebben staan.

“Geweldig advies, goede ontvangst en begeleiding.”

Ontmoet onze adviseurs

Ons team bestaat uit 10 gedreven adviseurs die met veel enthousiasme over onze producten en merken kunnen adviseren. Ze delen vrijblijvend graag hun kennis en ze doen er alles aan om je zoveel mogelijk te verrassen en te inspireren tijdens je bezoek aan onze showrooms in Inspiratiehuis 20|20.

Ontmoet onze koks

Ons team bestaat uit 8-10 enthousiastelingen met een enorme passie voor culinaire content in de breedste zin van het woord. Onze professionele koks staan voor creativiteit, beleving en entertainment. Ze maken van iedere kookdemonstratie of kookworkshop een leerzame en leuke beleving.
leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies