Adviesgesprek Inspiratiehuis

Adviesgesprek

Alle ruimte om jouw keuken te ontdekken.

Ontdek Inspiratiehuis 20|20 tijdens een adviesgesprek

We willen verder gaan dan onze kennis delen. We willen verrassen en zorgen dat iedereen, jong en oud, met enthousiasme naar huis gaat: geïnformeerd en geïnspireerd. We adviseren je met onze vakkennis, en laten je de laatste trends zien én ervaren op het gebied van keukenapparatuur.

 

Gaggenau adviesgesprek

Vrijblijvend advies

Optimaal plezier van jouw keuken begint bij de juiste apparaten. Maak een doordachte keuze aan de hand van een persoonlijk en vrijblijvend advies. Nog geen voorkeur voor een merk? Geen probleem. Onze adviseurs kunnen over alle merken adviseren dus één afspraak volstaat.

In Inspiratiehuis 20|20 wordt geen apparatuur verkocht. Je krijgt een vrijblijvend advies op maat en we nemen de tijd om samen te kijken naar wat het beste bij jouw wensen past. De ervaring leert dat een adviesgesprek voor de invulling van een gehele keuken gemiddeld één tot anderhalf uur duurt, ook bij advies over meerdere merken.

Om ervoor te zorgen dat je na het gesprek nog rustig na kunt lezen wat we allemaal besproken hebben, ontvang je een samenvatting per e-mail.

Inspiratiehuis adviesgesprek

Zonder afspraak of videogesprek

Verken je onze showrooms liever zonder adviseur? Dan ben je ook van harte welkom zonder afspraak. We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.30-17.00 uur. Op de zaterdagen kan het erg druk zijn tussen 11.00-14.00 uur. Het is dan ook aan te raden om vóór of ná deze tijd langs te komen.

Of ‘loop’ eens virtueel door onze showrooms met behulp van deze online tour.

Lukt het niet om langs te komen? Kies dan in onderstaand formulier voor een videogesprek. Eén van onze adviseurs neemt dan op de gekozen datum en tijd contact met je op via WhatsApp. Samen met de adviseur bezoek je online onze showrooms, bekijk je de verschillende apparaten, bespreek je al je vragen en krijg je een advies op maat.

"Geweldige showroom om je te oriënteren op keukenapparatuur. Super aardig personeel en er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Echt een aanrader.""
Richard
“Wat een ontzettend fijne ervaring om alle apparatuur van van deze fabrikant bij elkaar te zien! Alle medewerkers zijn vriendelijk. Rustig rondkijken en proberen zonder lastige verkopers. Er wordt alleen advies gegeven.”
Patrick
“Uitstekend en uitvoerig advies gehad inzake een inductie kookplaat. Ons oorspronkelijk idee laten we zeer waarschijnlijk vallen. Echt de moeite waard, waarvoor dus onze dank!”
Peter

Maak je afspraakStap 1 van 4

Wat voor adviesgesprek wil je plannen? *
Over welke merken wil je advies ontvangen? *

Selecteer een adviesgesprek

Over welke productgroepen wil je advies ontvangen? *
Wat is de reden voor aanschaf van nieuwe (keuken)apparatuur? *
Wanneer denk je de (keuken)apparatuur aan te schaffen? *
leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies