Gaggenau showroom keukenapparatuur

Ontdek Gaggenau

Thuis in exclusiviteit.

Het verschil is Gaggenau

Keukenapparatuur creëren die zelfs de meest gevierde chef-kok in zijn keuken wil hebben, dat is wat Gaggenau al decennialang doet. Zowel het design als de technologie zijn van een geheel eigen orde, die eigenlijk onvergelijkbaar is met andere merken. Kom naar Inspiratiehuis 20|20 en ontdek zelf ‘het verschil’.

Gaggenau stoomoven

Meesterlijke stoomovens

Gaggenau is het eerste keukenapparatuurmerk dat stoomovens introduceerde in de keuken thuis, nu zo’n twintig jaar geleden. Wat begon met een oven die alleen stoomde, is nu een geavanceerde combi-stoomoven die vele soorten ovenfuncties met elkaar combineert, en bovendien op afstand is te bedienen. Wilt u weten wat u allemaal kunt met een Gaggenau stoomoven? Kom dan eens langs in Inspiratiehuis 20|20.

Indrukwekkende ovenserie

Het markante, symmetrische design van de 400 serie-ovens is opvallend. De stevige, greeploze deuren steken iets uit, wat zorgt voor een prachtig statement in de keuken, zeker wanneer u meerdere apparaten met elkaar combineert. Verkrijgbaar in zowel 60 als 76 centimeter en in stijlvol mat-zilver of mysterieus antraciet, maken ze vele indrukwekkende combinaties mogelijk.

Gaggenau koelen showroom

Groots koelen

Open de deur naar grootsheid. Van de imposante formaten tot de hoogwaardige afwerking van het interieur, alles maakt indruk als het aankomt op de Vario inbouw-koelapparaten uit de 400 serie van Gaggenau. U kunt kiezen uit een koel-vriescombinatie met vrieslade, koelkast, vriezer en wijnklimaatkast en deze combineren tot een koelwand die u bescheiden één geheel laat zijn met de rest van uw keukenmeubilair, of laat stralen met roestvrijstalen deuren. De keuze is aan u.

Gaggenau wijnkoeler showroom

De ultieme wijnopslag

Hoe houdt u uw exclusieve wijnen in topconditie? Het antwoord is de Gaggenau 400 serie wijnklimaatkast: gemaakt om uw wijn met de grootste zorgvuldigheid te bewaren én te presenteren. Op een constante temperatuur en vrij van trillingen en schadelijke uv-straling. De tableaus van eikenhout en antracietkleurig aluminium zijn volledig uittrekbaar zodat u uw wijnen gemakkelijk kunt bekijken en bereiken.

Gaggenau kookplaat showroom

Flex-inductiekookplaat met afzuigsysteem

Een compleet vrije kookervaring heeft u met de unieke, 90 centimeter brede 400 serie flex-inductiekookplaat van Gaggenau. Flexinductie maakt het mogelijk uiteenlopend kookgerei te plaatsen waar u maar wilt op de kookplaat, en damp en kookluchten worden direct automatisch afgevoerd door het geïntegreerde afzuigsysteem. Uniek zijn de bedieningsknoppen aan de voorzijde van uw aanrechtblad waarmee u de kookplaat zeer nauwkeurig en intuïtief kunt bedienen.

Gaggenau keukenapperatuur showroom

Variatie in de keuken

Creëer een kookstation op maat met de Vario kookplaten uit de 400 serie van Gaggenau. Koken op gas, inductie, grillen, wokken of bakken op de teppanyaki: welke bereiding u ook wenst, u kunt het toevoegen aan uw eigen Vario repertoire. Plaats smalle Vario afzuigunits tussen de diverse platen voor een directe, krachtige afzuiging bij de bron. De typische Gaggenau roestvrijstalen knoppen bevinden zich aan de voorzijde van uw aanrechtblad, voor een ongeëvenaarde bediening.

Gaggenau senses masterclass

Gaggenau Senses masterclass

Heeft u al een Gaggenau apparaat aangeschaft en wilt u hier (straks) volleerd mee aan de slag? Geef u dan op voor de masterclass Gaggenau Senses. Neem gerust uw partner mee en leer samen de mogelijkheden van uw apparaat kennen door zelf diverse gerechten te bereiden onder begeleiding van een van onze chef-koks. Hierna krijgt u de kans om van uw eigen culinaire creaties te genieten, zo u wil onder het genot van een goed glas wijn.

Waarom kiezen voor Gaggenau?

Gaggenau exclusieve apparatuur inspiratiehuis

Exclusieve apparatuur

Gaggenau met de hand gemaakt

Met de hand vervaardigd

Gaggenau statement showroom inspiratiehuis

Architectonisch statement

Gaggenau sinds 1683 showroom Inspiratiehuis

Vakmanschap sinds 1683

Gaggenau Professioneel koken

Professionele kwaliteit

Gaggenau The difference is

The difference is

leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies