Ontdek Bosch

Thuis in duurzaamheid.

Voor een duurzaam, gezond en gemakkelijk leven. 

Bosch maakt gezond en lekker koken graag leuker én gemakkelijker voor je – met mooie en eenvoudig te bedienen keukenapparatuur die voorzien is van slimme functionaliteiten waarmee je altijd een perfect resultaat bereikt. En omdat Bosch de wereld graag een beetje beter wil achterlaten, zijn de apparaten energiezuinig en zodanig ontworpen dat zoveel mogelijk onderdelen kunnen worden hergebruikt.

Inspiratiehuis Bosch stoomoven

Gezond koken met een stoomoven

Een inbouw-stoomoven van Bosch zorgt ervoor dat je waardevolle voedingsstoffen niet met het kookwater weg hoeft te gooien. Door te koken met stoom zorg je niet alleen dat alle vitaminen, maar ook de smaak en structuur van je eten bewaard blijven. En wist je dat een beetje stoom toevoegen aan je ovengerecht ervoor zorgt dat de binnenkant malser blijft, terwijl de buitenkant gewoon nog steeds krokant wordt? Trucje van de chef. Kom kijken bij een kookdemonstratie en ontdek wat mogelijk is met de nieuwe stoomovens van Bosch.

Extra grote koelkast

De XXL-koelvriescombinaties met het VitaFresh-versheidssyteem van Bosch zijn de perfecte oplossing als je veel te bewaren hebt: 38% meer ruimte voor grote boodschappen en lades voor het tot wel drie keer langer vers houden van groente, fruit, vlees en vis.

Inspiratiehuis vaatwasser label A Bosch

Vaatwassers met label A

Bosch is trots op zijn energiezuinige apparaten, zoals de inbouw-vaatwassers met label A. Slim zijn ze ook dankzij handige sensoren en wifi, waarmee een nieuwe wereld opengaat. Vraag je vaatwasser bijvoorbeeld welk programma het beste is voor jouw vaat, en geef achteraf feedback over de resultaten. Zo leert hij iedere keer bij. Tel daarbij de flexibele korven waarin plek is voor al je grote en kleine items, de superdroge resultaten en het prachtige bedieningsdisplay en je wilt nooit meer anders.

Altijd perfecte resultaten met een Bosch inductiekookplaat 

Met een Bosch inductiekookplaat ben je in volledige controle over je kookkunsten. Althans, met een beetje hulp van Bosch. Sensortechnologie en zelfregulerende functies zorgen er bijvoorbeeld voor dat je eten niet meer overkookt of aanbrandt. Of ga voor een inductiekookplaat met afzuiging en PerfectAir, die de luchtafvoer helemaal zelf regelt. Wil je weten wat de kookplaten van Bosch allemaal kunnen? Kom dan eens naar een kookdemonstratie in Inspiratiehuis 20|20.

Vacuüm bewaren

De keukenapparaten van Bosch met het Fresh Vacuümsysteem houden je eten langer houdbaar en gaan voedselverspilling tegen. Dankzij de handige vacumeerpomp bewaar je je smoothies, leftovers of zelfs een fles wijn.

Automatisch doserende wasmachine

Geen gedoe meer met bakjes en dopjes: de i-DOS-wasmachines van Bosch regelen het doseren van wasmiddel en wasverzachter helemaal zelf. Je vult ze steeds voor een maandlang en hebt er dan geen omkijken naar. De machine meet het gewicht en de vuilgraad en berekent automatisch de dosering – dat scheelt zowel wasmiddel als water. Hoeveel beter dat is, leggen de adviseurs van Inspiratiehuis 20|20 graag uit!

Waarom kies je voor Bosch?

Duurzaam

Voor een gezond leven

Comfortabel in gebruik

Bosch nieuwe oven serie EOX6021

Perfecte resultaten

Uitstekende klantenservice

Sinds 1886

leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies