NEFF showroom

Ontdek NEFF

NEFF inspireert jouw creativiteit in de keuken.

Bij NEFF staat niet het fornuis centraal, maar de kok achter het fornuis. Met dit idee werd de basis gelegd voor de NEFF keukenapparatuur van nu. Stuk voor stuk apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn door en voor echte kookliefhebbers en die u helpen het koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker te maken.

Flex Design: jouw keuken, jouw kleur, jouw stijl

Kies een afwerking die past bij de esthetiek van jouw keuken – nu en later! Het zijn de details die ons bijzonder maken. Individueel. Onmiskenbaar. Net als jouw keuken. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om jouw apparatuur te personaliseren met het nieuwe NEFF Flex Design: verwisselbare designelementen, zoals handgrepen en zijlijsten in vier opvallende kleuren voor je oven, koffievolautomaat, inductiekookplaat en diagonale wandschouwkap. Kies je voor Brushed Bronze, Deep Black, Anthracite Grey of Metallic Silver? Met ons nieuwe assortiment ontdek je hoe makkelijk het is om een afwerking te kiezen die past bij de rest van je interieur. Kom het nieuwe Flex Design van NEFF bewonderen in Inspiratiehuis 20|20.

Slide & Hide® oven

De enige oven met een deur die bij het openen in zijn geheel verdwijnt, dat is de Slide & Hide® van NEFF. Zo heb je meer ruimte in je keuken én gemakkelijker toegang tot je oven. Handig wanneer je je ovengerecht tussentijds wilt keren of bedruipen. Je reikt zo de oven in, zonder dat de deur in de weg zit. Ook praktisch in een kleinere keuken.

Strakke combinaties met Seamless Combination®

Met de Seamless Combination®-strips van NEFF combineer je je oven, combi-oven, koffiezetapparaat of lade tot één stijlvol geheel, passend bij je keukendesign en kookstijl. De strips zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, zodat je meerdere apparaten naast of boven elkaar kunt plaatsen. Een creatieve inbouwoplossing die in 2021 de iF Design Award heeft gewonnen.

Bedien je inductiekookplaat met één vinger

De Twist Pad Flex® is de magnetische en hierdoor afneembare, rood verlichte bedieningsknop van de NEFF inductiekookplaten. Hij ziet er prachtig uit en is ook nog eens heel eenvoudig te bedienen. Bovendien is hij veilig: verwijder je de Twist Pad Flex®, dan gaat de kookplaat vanzelf uit en op kinderslot. Leg de knop hoog weg, buiten het bereik van kleine kinderhandjes.

Circo Therm®-ovens

Met Circo Therm® bereikt je oven perfecte bakresultaten, ook wanneer je meerdere gerechten tegelijk bereidt. Dit unieke hetelucht-systeem zorgt voor een perfect gelijkmatige verdeling van de warme lucht door de hele oven. Zo kun je op drie niveaus in de oven verschillende gerechten bereiden zonder dat geuren en smaken met elkaar vermengen.

Ontdek NEFF recepten showroom

Recepten van NEFF

Wist je dat NEFF veel heerlijke recepten op haar website heeft staan? Van een eenvoudige omelet met eekhoorntjesbrood tot een bijzonder Libanees lamsgerecht met yoghurtsaus. Ben je vegetarisch, eet je glutenvrij, zoek je een gerecht voor je stoomoven of wil je verrassen met een grandioos dessert? Dan kan je dit eenvoudig selecteren. Ga direct aan de slag met een van de vele stap-voor-stap recepten.

Flexibele koelkastindeling

Maak het jezelf gemakkelijk met Flex Cooling: een superhandig systeem voor in je koelkastdeur, bestaande uit verplaatsbare rails, opbergbakjes in diverse formaten en deksels. Hiermee kun je je ingrediënten op heel veel verschillende manieren opbergen én serveren.

Waarom kies je voor NEFF?

Unieke Slide & Hide®-ovendeur

Circo Therm® heteluchtsysteem

Flex Design

Bediening met Twist Pad Flex®

NEFF since 1877 inspiratiehuis

Sinds 1877

Creatieve-kookoplossingen-NEFF

Creatieve oplossingen

leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies