Siemens kookdemonstratie

Kom kijken bij de Siemens kookdemonstratie.

Siemens kookdemonstratie

Je bent van harte welkom om op de aangegeven tijden een demonstratie bij te wonen. Meld je hiervoor wel even aan via onderstaande link, dan houden wij rekening met jouw komst.

Beleef Siemens in actie

Ben je aan het oriënteren op nieuwe Siemens keukenapparaten maar twijfel je welk apparaat het beste bij jouw wensen past? Dan hebben wij een goede oplossing: een kookdemonstratie. Deze duurt ongeveer 2 uur en je maakt kennis met de verschillende nieuwe keukenapparaten van Siemens. Dit is jouw kans om de apparaten in werking te zien, tips te krijgen en al je vragen te stellen. Natuurlijk proef je de gemaakte gerechten zodat je een betere keuze kunt maken voor de nieuwe apparaten in jouw toekomstige keuken.

Programma

Tijdens deze kookdemonstratie laten we je kennismaken met verschillende functies van de Siemens apparaten en kan je met al jouw vragen terecht bij onze koks. Samen met andere deelnemers geniet je van het door de kok bereide gerecht.

2 hour
Stoomoven
Bakoven
Inductiekookplaat

Siemens kookdemonstratie

zaterdag, 23 December 2023 10:00 - 12:00
Overweeg je de aanschaf van Siemens kookapparatuur? Een bakoven, (combi-)stoomoven of magnetron: je hebt hier wel van gehoord. Maar wat past er bij je? En wat zijn de voordelen van inductiekoken? Tijdens de ca. 2 uur durende, gratis Siemens kookdemonstratie maak je kennis met de kookapparatuur van Siemens en is er voldoende tijd om vragen te stellen aan onze professionele kok. Je kunt de verschillende apparaten zelf ervaren en de gerechten proeven zodat je een betere keuze kunt maken voor de nieuwe apparatuur in je toekomstige keuken.
 
Je bent van harte welkom om op de genoemde tijden een kookdemonstratie bij te wonen. Via onderstaand formulier kun je je hiervoor aanmelden.
Ik kom met de auto
Je kunt je kentekennummer opgeven zodat de slagboom automatisch open gaat als je komt aanrijden. Deze gegevens worden na je bezoek uit ons systeem verwijderd.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens conform de Informatie over Gegevensbescherming van BSH. De Informatie over gegevensbescherming kan je hier raadplegen.

Ja, ik geef BSH Huishoudapparaten B.V. toestemming om mijn persoonlijke- en andere door mij verstrekte gegevens (zoals product- en aankoopinformatie) te gebruiken om per e-mail of via (mobiele) telefoon, sms en berichtdiensten als WhatsApp en Facebook Messenger contact met mij op te nemen voor de volgende doeleinden:

  1. Verzenden van nieuwsbrieven over de producten, diensten en evenementen die worden aangeboden door Inspiratiehuis 20|20 (bijv. kortingsacties, prijsaanbiedingen en nieuwe producten);
  2. Uitnodigingen om deel te nemen aan wedstrijden, prijsvragen, geld-terug-campagnes en andere activiteiten ten behoeve van verkoopbevordering, die worden aangeboden door Inspiratiehuis 20|20;
  3. Uitnodigingen om deel te nemen aan productrecensies, klanttevredenheidsonderzoeken of enquêtes over het gebruik van de door jou geregistreerde producten of jouw algemene ervaringen met onze merken zoals Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau of andere huishoudapparaten.

 

Herroepingsrecht en uitschrijven nieuwsbrief.
Wil je meer informatie over gegevensbescherming, klik dan hier. Indien je inzage wilt of een verzoek wilt doen omtrent persoonsgegevens, maak dan gebruik van dit formulier.

Het boeken kan 1 tot 2 minuten duren, sluit deze pagina niet af.

Ontdek onze activiteiten

Advies nodig?

Adviesgesprek Inspiratiehuis
leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies