Kookdemonstratie

NEFF kookdemonstratie

Kom kijken bij de NEFF kookdemonstratie.

NEFF kookdemonstratie

Je bent van harte welkom om op de aangegeven tijden een demonstratie bij te wonen. Meld je hiervoor wel even aan via onderstaande link, dan houden wij rekening met jouw komst.

Beleef NEFF in actie

Ben je aan het oriënteren op een nieuwe NEFF oven of kookplaat maar twijfel je welke het beste bij jouw wensen past? Dan hebben wij een goede oplossing: een kookdemonstratie. Onze professionele kok laat in ongeveer 2 uur zien hoe je met de verschillende NEFF apparaten de meest heerlijke recepten bereidt en het beste uit jouw kookkwaliteiten haalt. Dit is de ideale gelegenheid om de apparaten in werking te zien, tips te krijgen en al je vragen te stellen. En uiteraard proeven we alles wat de chef voor ons gemaakt heeft. Zo maak je een betere keuze voor de nieuwe apparaten in jouw toekomstige keuken.

Inspiratiehuis NEFF showroom

Programma

Tijdens deze kookdemonstratie laten we je kennismaken met verschillende functies van de NEFF apparaten en kan je met al jouw vragen terecht bij onze koks. Samen met andere deelnemers geniet je van het door de kok bereide gerecht.

2 hour
Stoomovens
Bakovens
Inductiekookplaat

NEFF kookdemonstratie

Twijfel je nog welke NEFF oven of kookplaat je wilt aanschaffen? Onze professionele kok laat zien hoe je met de verschillende NEFF ovens en kookplaten de meest heerlijke recepten kunt bereiden. Je bent van harte welkom om op de genoemde tijd deel te nemen aan de ca. 2 uur durende NEFF kookdemonstratie. Deelname is gratis. Wij vragen je echter wel om je aan te melden via onderstaande link zodat wij rekening kunnen houden met je komst.
Ik kom met de auto
Je kunt je kentekennummer opgeven zodat de slagboom automatisch open gaat als je komt aanrijden. Deze gegevens worden na je bezoek uit ons systeem verwijderd.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens conform de Informatie over Gegevensbescherming van BSH. De Informatie over gegevensbescherming kan je hier raadplegen.

Ja, ik geef BSH Huishoudapparaten B.V. toestemming om mijn persoonlijke- en andere door mij verstrekte gegevens (zoals product- en aankoopinformatie) te gebruiken om per e-mail of via (mobiele) telefoon, sms en berichtdiensten als WhatsApp en Facebook Messenger contact met mij op te nemen voor de volgende doeleinden:

  1. Verzenden van nieuwsbrieven over de producten, diensten en evenementen die worden aangeboden door Inspiratiehuis 20|20 (bijv. kortingsacties, prijsaanbiedingen en nieuwe producten);
  2. Uitnodigingen om deel te nemen aan wedstrijden, prijsvragen, geld-terug-campagnes en andere activiteiten ten behoeve van verkoopbevordering, die worden aangeboden door Inspiratiehuis 20|20;
  3. Uitnodigingen om deel te nemen aan productrecensies, klanttevredenheidsonderzoeken of enquêtes over het gebruik van de door jou geregistreerde producten of jouw algemene ervaringen met onze merken zoals Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau of andere huishoudapparaten.

 

Herroepingsrecht en uitschrijven nieuwsbrief.
Wil je meer informatie over gegevensbescherming, klik dan hier. Indien je inzage wilt of een verzoek wilt doen omtrent persoonsgegevens, maak dan gebruik van dit formulier.

Het boeken kan 1 tot 2 minuten duren, sluit deze pagina niet af.

Ontdek onze activiteiten

Advies nodig?

Adviesgesprek Inspiratiehuis
leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies