Bosch kookdemonstratie

Ontdek de mogelijkheden van Bosch keukenapparatuur.

Bosch kookdemonstratie

Je bent van harte welkom om op de aangegeven tijden een demonstratie bij te wonen in onze Bosch showroom. Meld je hiervoor aan via onderstaande link, dan houden we rekening met jouw komst.

Inspiratiehuis Bosch kookdemonstratie

Ontdek Bosch in actie

Ben je aan het oriënteren op nieuwe Bosch keukenapparaten maar twijfel je of een bakoven, (combi-)stoomoven of inductiekookplaat wel iets voor jou is? Dan hebben wij een goede oplossing: een Bosch kookdemonstratie. Deze duurt ongeveer twee uur waarin je kennismaakt met de verschillende Bosch apparaten. Dit is jouw kans om de apparaten in werking te zien, tips te krijgen en al je vragen te stellen. Natuurlijk proef je de gemaakte gerechten zodat je een betere keuze kunt maken voor de nieuwe apparaten in jouw toekomstige keuken.

Programma

Tijdens deze kookdemonstratie laten we je kennismaken met verschillende functies van de Bosch apparaten en kan je met al jouw vragen terecht bij onze koks. Samen met andere deelnemers geniet je van het door de kok bereide gerecht.

2 hour
Stoomoven
Bakoven
Inductiekookplaat

Bosch kookdemonstratie

Ben je je aan het oriënteren op nieuwe Bosch keukenapparatuur en twijfel je tussen een bakoven, (combi-)stoomoven of magnetron en wil je ook meer te weten komen over de voordelen van inductiekoken? Tijdens de ca. 2 uur durende, gratis Bosch kookdemonstratie maak je kennis met de kookapparatuur van Bosch en is er voldoende tijd om vragen te stellen aan onze professionele kok. Dit is jouw kans om de verschillende apparaten zelf te ervaren, tips en tricks op te doen en gerechten te proeven zodat je een betere keuze kunt maken voor de nieuwe apparatuur in je toekomstige keuken.
 
Je bent van harte welkom om op de genoemde tijden een kookdemonstratie bij te wonen. Via onderstaande link kun je je hiervoor aanmelden, zodat wij rekening kunnen houden met je komst.
Ik kom met de auto
Je kunt je kentekennummer opgeven zodat de slagboom automatisch open gaat als je komt aanrijden. Deze gegevens worden na je bezoek uit ons systeem verwijderd.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens conform de Informatie over Gegevensbescherming van BSH. De Informatie over gegevensbescherming kan je hier raadplegen.

Ja, ik geef BSH Huishoudapparaten B.V. toestemming om mijn persoonlijke- en andere door mij verstrekte gegevens (zoals product- en aankoopinformatie) te gebruiken om per e-mail of via (mobiele) telefoon, sms en berichtdiensten als WhatsApp en Facebook Messenger contact met mij op te nemen voor de volgende doeleinden:

  1. Verzenden van nieuwsbrieven over de producten, diensten en evenementen die worden aangeboden door Inspiratiehuis 20|20 (bijv. kortingsacties, prijsaanbiedingen en nieuwe producten);
  2. Uitnodigingen om deel te nemen aan wedstrijden, prijsvragen, geld-terug-campagnes en andere activiteiten ten behoeve van verkoopbevordering, die worden aangeboden door Inspiratiehuis 20|20;
  3. Uitnodigingen om deel te nemen aan productrecensies, klanttevredenheidsonderzoeken of enquêtes over het gebruik van de door jou geregistreerde producten of jouw algemene ervaringen met onze merken zoals Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau of andere huishoudapparaten.

 

Herroepingsrecht en uitschrijven nieuwsbrief.
Wil je meer informatie over gegevensbescherming, klik dan hier. Indien je inzage wilt of een verzoek wilt doen omtrent persoonsgegevens, maak dan gebruik van dit formulier.

Het boeken kan 1 tot 2 minuten duren, sluit deze pagina niet af.

Ontdek onze activiteiten

Home Connect workshop

Advies nodig?

Adviesgesprek Inspiratiehuis
leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies