workshop

MasterClass kookworkshop

Klaar om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

MasterClass kookworkshop voor gevorderden

Ben je een gevorderde kookliefhebber die zijn of haar grenzen in de keuken wil verleggen? Dan is de MasterClass kookworkshop echt iets voor jou.

workshop

MasterClass

Onder begeleiding van onze professionele chefs bereid je tijdens de MasterClass kookworkshop een heerlijk restaurantwaardig viergangenmenu. We werken met seizoensgebonden producten en je leert verschillende smaken te combineren. We gaan uitgebreid in op de daarbij behorende kook-, snij- en opmaaktechnieken uit de professionele keuken en we maken gebruik van de bijzondere functies van de stoomoven. Samen met de andere deelnemers geniet je na afloop van het door jezelf gecreëerde resultaat, met bijpassende dranken.

Kosten: € 75,- per persoon

 

Voor deze workshop maakt het niet uit van welk merk je oven is, mits het wel een volwaardige stoomoven is. We koken tijdens de MasterClass workshops met de stoomovens die op dat moment in onze kookschool zijn ingebouwd. Dat kan van het merk Bosch, Siemens of NEFF zijn. De MasterClass kookworkshop is helaas niet geschikt voor vegetariërs en veganisten. Hiervoor volgen later dit jaar kookworkshops ‘Vegetarisch koken’.

Programma

4.5 hour
Stoomoven
Bakoven
Inductiekookplaat

MasterClass kookworkshop

€ 75,00
MasterClass kookworkshop voor gevorderden
Ben je een gevorderde kookliefhebber die zijn of haar grenzen in de keuken wil verleggen? Dan is de MasterClass kookworkshop echt iets voor jou.
 
Ik kom met de auto
Je kunt je kentekennummer opgeven zodat de slagboom automatisch open gaat als je komt aanrijden. Deze gegevens worden na je bezoek uit ons systeem verwijderd.
Ik heb een voucher
Totaal
€ 75,00
Annulering is kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Hierna zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens conform de Informatie over Gegevensbescherming van BSH. De Informatie over gegevensbescherming kan je hier raadplegen.

Ja, ik geef BSH Huishoudapparaten B.V. toestemming om mijn persoonlijke- en andere door mij verstrekte gegevens (zoals product- en aankoopinformatie) te gebruiken om per e-mail of via (mobiele) telefoon, sms en berichtdiensten als WhatsApp en Facebook Messenger contact met mij op te nemen voor de volgende doeleinden:

  1. Verzenden van nieuwsbrieven over de producten, diensten en evenementen die worden aangeboden door Inspiratiehuis 20|20 (bijv. kortingsacties, prijsaanbiedingen en nieuwe producten);
  2. Uitnodigingen om deel te nemen aan wedstrijden, prijsvragen, geld-terug-campagnes en andere activiteiten ten behoeve van verkoopbevordering, die worden aangeboden door Inspiratiehuis 20|20;
  3. Uitnodigingen om deel te nemen aan productrecensies, klanttevredenheidsonderzoeken of enquêtes over het gebruik van de door jou geregistreerde producten of jouw algemene ervaringen met onze merken zoals Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau of andere huishoudapparaten.

 

Herroepingsrecht en uitschrijven nieuwsbrief.
Wil je meer informatie over gegevensbescherming, klik dan hier. Indien je inzage wilt of een verzoek wilt doen omtrent persoonsgegevens, maak dan gebruik van dit formulier.

Het boeken kan 1 tot 2 minuten duren, sluit deze pagina niet af.

Ontdek onze activiteiten

Inspiratiehuis Home Connect workshop

Advies nodig?

Adviesgesprek Inspiratiehuis
leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies