Inspiratiehuis Home Connect workshop

Home Connect workshop

Blijf verbonden!

Ontdek alle verbonden huishoudapparaten

Onze adviseurs nemen je mee in de wereld van Home Connect. Een wereld waarin je je huishoudapparaten op afstand bedient en met elkaar laat communiceren, zodat jij meer tijd overhoudt voor dingen die je leuk vindt.

De workshop legt uit wat Home Connect is en wat de specifieke mogelijkheden zijn voor ieder Home Connect-apparaat. Ook leer je hoe je Home Connect zelf thuis instelt en maak je kennis met diverse partners van Home Connect die nog meer functionaliteiten toevoegen. Denk aan de slimme multifunctionele speakers met stembesturing van Amazon’s Alexa of Google Home. En de apps IF This Then That (IFTTT) en Olisto, twee applicaties voor de smartphone waarmee je geautomatiseerde gebeurtenissen creëert. Tot slot krijg je tijdens deze workshop opdrachten om het zelf uit te proberen en te oefenen.

De Home Connect workshop is ideaal voor iedereen die thuis al diverse slimme apparaten heeft of simpelweg extra gemak naar de keuken en woning wil brengen. Maar ook als je nog geen kennis van Home Connect hebt, en wel geïnteresseerd bent in slimme keukenapparatuur, dan kan de Home Connect workshop uitkomst bieden. Je stelt alle vragen die je hebt zodat je thuis eenvoudig met Home Connect aan de slag kunt.

Programma

In deze interactieve workshop wordt uitgelegd wat Home Connect is en wat de specifieke mogelijkheden zijn voor ieder Home Connect-apparaat. Je leert hoe je Home Connect zelf thuis instelt en je probeert tijdens de workshop bepaalde instellingen en scenario’s uit. Je maakt kennis met diverse partners van Home Connect die nog meer functionaliteiten toevoegen.

2.5 hour
Home Connect

Home Connect workshop

Onze adviseurs nemen u mee in de wereld van Home Connect. Een wereld waar huishoudapparaten op afstand te bedienen zijn en met elkaar kunnen communiceren, zodat u meer tijd overhoudt voor die dingen die u leuk vindt. 

De workshop legt uit wat Home Connect is en wat de specifieke mogelijkheden zijn voor ieder keuken- en huishoudelijk apparaat met Home Connect. Ook leert u hoe u Home Connect zelf thuis instelt en maakt u kennis met diverse partners van Home Connect die nog meer functionaliteiten toevoegen. Zoals bijvoorbeeld de smartphone apps IF This Then That en Olisto, twee applicaties voor de smartphone waarmee u geautomatiseerde gebeurtenissen kunt creëren. Tot slot krijgt u tijdens deze workshop opdrachten om het zelf uit te proberen en te oefenen.

De Home Connect workshop is ideaal voor iedereen die thuis al diverse slimme apparaten heeft, geïnteresseerd is in slimme keuken- en huishoudelijke apparatuur of simpelweg extra gemak naar de keuken en woning wil brengen.

Ik kom met de auto
Je kunt je kentekennummer opgeven zodat de slagboom automatisch open gaat als je komt aanrijden. Deze gegevens worden na je bezoek uit ons systeem verwijderd.
Ik heb een voucher
Totaal

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens conform de Informatie over Gegevensbescherming van BSH. De Informatie over gegevensbescherming kan je hier raadplegen.

Ja, ik geef BSH Huishoudapparaten B.V. toestemming om mijn persoonlijke- en andere door mij verstrekte gegevens (zoals product- en aankoopinformatie) te gebruiken om per e-mail of via (mobiele) telefoon, sms en berichtdiensten als WhatsApp en Facebook Messenger contact met mij op te nemen voor de volgende doeleinden:

  1. Verzenden van nieuwsbrieven over de producten, diensten en evenementen die worden aangeboden door Inspiratiehuis 20|20 (bijv. kortingsacties, prijsaanbiedingen en nieuwe producten);
  2. Uitnodigingen om deel te nemen aan wedstrijden, prijsvragen, geld-terug-campagnes en andere activiteiten ten behoeve van verkoopbevordering, die worden aangeboden door Inspiratiehuis 20|20;
  3. Uitnodigingen om deel te nemen aan productrecensies, klanttevredenheidsonderzoeken of enquêtes over het gebruik van de door jou geregistreerde producten of jouw algemene ervaringen met onze merken zoals Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau of andere huishoudapparaten.

 

Herroepingsrecht en uitschrijven nieuwsbrief.
Wil je meer informatie over gegevensbescherming, klik dan hier. Indien je inzage wilt of een verzoek wilt doen omtrent persoonsgegevens, maak dan gebruik van dit formulier.

Het boeken kan 1 tot 2 minuten duren, sluit deze pagina niet af.

Ontdek onze activiteiten

Advies nodig?

Adviesgesprek NEFF showroom
leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies