Gaggenau Senses
Raak vertrouwd met uw Gaggenau apparatuur.
Gaggenau kookworkshop
Deze kookworkshop is speciaal voor mensen die onlangs apparatuur van Gaggenau hebben aangeschaft of die het aanschaffen overwegen.
Stap in de wereld van Gaggenau met Gaggenau Senses. Tijdens deze gastronomische avond staat culinair genieten en het beter leren kennen van uw Gaggenau apparaten centraal.
Koken met Gaggenau
Onder begeleiding van een professionele kok haalt u het beste uit uw Gaggenau apparaten door heerlijke gerechten te bereiden met bijzondere ingrediënten. De gangen komen uit allerlei windstreken en er staan verschillende bereidingstechnieken voor u klaar: koken met stoom, grillen op een teppanyaki en sous-vide vleesbereiding. Als afsluiting leert u hoe u het bord op een elegante en eigentijdse manier dresseert.
Samen met de andere deelnemers geniet u na afloop van het resultaat: een viergangenmenu inclusief bijpassende, exclusieve wijnen.
Kosten: € 75,- per persoon.
Programma
U leert al doende diverse kooktechnieken kennen en u kunt met al uw vragen terecht bij onze professionele chefs. Samen met andere deelnemers geniet u van het resultaat: een zeer smakelijk driegangenmenu met bijpassende dranken.
Gaggenau Senses
Tijdens Gaggenau Senses leert u onder leiding van een professionele kok het beste uit uw Gaggenau-apparatuur te halen en bereidt u een aantal heerlijke gerechten met bijzondere ingredienten. De 4 gangen die u gaat bereiden komen uit allerlei windstreken en er worden verschillende bereidingstechnieken gebruikt. Denkt u aan koken met stoom, teppan yaki en sous-vide.
En het oog ook wil ook wat… Daarom leert u hoe u een bord prachtig kunt ‘dresseren’, oftewel mooi en eigentijds kunt opmaken.
De 4 gangen die u gezamenlijk bereidt zullen aansluitend worden genuttigd onder het genot van bijpassende, exclusieve wijnen.