Chocolate Brownie
Chocolate Brownie
Benodigdheden
Bereidingstijd
15 minutenMenugang
Nagerecht
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 150 g boter
- 200 g suiker
- 70 g cacaopoeder
- 1 tl vanille extract
- 2 eieren
- 100 g bloem
- snufje zout
Ingrediënten brownie:
Bereiding
Bereidingswijze met de handmixer ¹
- Doe de boter in de kom en smelt deze in de magnetron op 600W in 30-40 seconden.
- Voeg achtereenvolgens al kloppend met de garde de suiker, het cacaopoeder en het vanille-extract aan de boter toe.
- Voeg de eieren al kloppend toe. Voeg het tweede ei pas toe als het eerste volledig is opgenomen.
- Voeg tot slot de bloem en het zout al kloppend toe.
- Vet de ovenschaal of bakvorm in met wat boter en doe er het beslag in.
- Zet de schaal 4 tot 5 minuten op 1000W in de magnetron.
Opmaken en serveren
Laat de brownie 5-10 minuten afkoelen voor het serveren.
Tip:
¹ Maak het beslag in de (Mum) keukenmachine. Volg dezelfde stappen als de handmatige bereidingswijze.