Contact

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op met inspiratiehuis

Wij behandelen je gegevens vertrouwelijk. Door verder te gaan ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Openingstijden en route

We zijn open van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 - 17.00 uur. Op zondag, maandag en op de officiële feestdagen zijn we gesloten.

Routebeschrijving

Kan ik de apparatuur gelijk kopen in Inspiratiehuis?

Het is niet mogelijk apparaten te kopen en gelijk mee te nemen vanuit Inspiratiehuis. We verkopen wel een paar kleinhuishoudelijke apparaten, schoonmaakartikelen en accessoires.

Klopt het dat ik geen bericht ontvang van mijn afmelding?

Je ontvangt inderdaad geen bevestiging van je afmelding.

Mag ik alleen komen kijken in de showroom zonder afspraak?

Je bent van harte welkom om zonder afspraak langs te komen en rond te lopen in onze showrooms.

Kan ik advies krijgen voor alle merken?

Onze adviseurs kunnen alle merken adviseren. Bij het maken van een afspraak kan je kiezen voor een merk oriënterend adviesgesprek als je nog niet precies weet welk merk jouw voorkeur heeft.

Wat is het verschil tussen de merken?

Het verschil tussen de merken is voornamelijk het design en de werking van het display. In Inspiratiehuis vertellen onze adviseurs graag welke verschillen er nog meer zijn en bekijken ze vooral welke apparaten het beste bij jouw wensen passen.

Hoe weet ik of het apparaat waar ik naar op zoek ben in de showroom staat?

Deze informatie vind je op de website van het merk. Bij de productomschrijving van het apparaat staat “showroom” vermeld bij de apparaten die we in de showroom hebben staan.

Hoe lang duurt een adviesgesprek?

Een adviesgesprek duurt een uur met een mogelijke uitloop naar 1,5 uur.

Staan er wasmachines en wasdrogers in de showrooms?

Inspiratiehuis is voornamelijk gericht op inbouwapparaten, maar er staat wel een aantal wasmachines en drogers in de showrooms.

Staan alle apparaten in de showroom?

In Inspiratiehuis vind je een selectie van de vier verschillende merken. Het is voornamelijk gericht op inbouwapparatuur. We hebben dus niet het hele assortiment in de showrooms staan, maar laten je graag een vergelijkbaar model zien.

Mogen de kinderen meekomen?

Kinderen zijn zeker welkom, maar Inspiratiehuis is niet heel geschikt voor kleine kinderen.

Moet ik een afspraak maken?

Wil je een adviesgesprek, dan raden we aan een afspraak te maken via de website. Maar je bent ook welkom zonder afspraak. Mocht je een vraag hebben of advies willen, houd dan wel rekening met een wachttijd als het druk is. Wil je meedoen met een kookdemonstratie of –workshop? Dan is het wel nodig je aan te melden via onze website.

Wat zijn de openingstijden?

Het Inspiratiehuis is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Op zondag, maandag en op de officiële feestdagen zijn we gesloten. Vooral op de zaterdagen kan het druk zijn tussen 11.00-14.00 uur. Het is dan ook aan te raden om voor of na deze tijd langs te komen.

Is er een speelhoekje voor de kinderen?

In de Bosch en Siemens showroom is een speelhoek aanwezig.

Mag de hond mee?

Honden zijn welkom in Inspiratiehuis, maar alleen als deze aangelijnd zijn.

Kunnen wij ook lunchen in Inspiratiehuis 20|20?

Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk gebruik te maken van ons bedrijfsrestaurant. Openingstijden zijn van 12.00 tot 13.30 uur.

Wat is er te doen in Inspiratiehuis?

In Inspiratiehuis vind je de showrooms van Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau met een selectie van de allernieuwste apparaten. Meld je via de website aan voor een afspraak met onze adviseurs of voor een kookworkshop in onze kookschool. In de weekenden zijn er gratis kookdemonstraties waarvoor je je ook aanmeldt voor de website. Ook hebben we in het weekend Kies en Kook, waarbij je zelf een gerecht kiest welke je kookt met onze apparaten.

Kan ik mijn elektrische auto bij het Inspiratiehuis opladen?

Ja, dit kan tegen betaling. Er zijn 8 laadpalen in onze parkeergarage onder ons pand aanwezig.

Heb ik een uitrijkaart nodig voor de parkeergarage?

Nee, parkeren in de parkeergarage van het Inspiratiehuis is gratis. Bij het verlaten van onze parkeergarage gaat de slagboom automatisch open.
Om de parkeergarage binnen te komen, kun je bij het maken van een afspraak je kenteken opgeven zodat de slagboom automatisch opengaat als je komt aanrijden. Hebben wij geen kenteken van je ontvangen, dan dien je bij de slagboom aan te bellen en opent onze receptioniste de slagboom.

Is Inspiratiehuis makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer?

Ja, station Hoofddorp ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het Inspiratiehuis. Ook de dichtsbijzijnde bushalte Hoofddorp Beukenhorst is op enkele minuten loopafstand.

Kan ik bij het Inspiratiehuis parkeren?

Onder het Inspiratiehuis bevindt zich een grote parkeergarage. Hier kun je gratis parkeren. Ook hebben we 8 elektrische laadpalen tegen betaling ter beschikking.

Wat is de hoogte van de parkeergarage?

De hoogte van de parkeergarage is 2,10 meter. Kom je met een auto of bus die hoger is dan 2,10 meter, dan kun je parkeren op een open terrein aan de Scorpius. Parkeren op ons expeditiedek is niet toegestaan.

Hoe lang moet iets stomen in de (combi-)stoomoven?

In de stoomtabellen van onze merken kun je heel eenvoudig zien op hoeveel graden stoom, met welke inzetbak en bereidingstijd je gerechten optimaal kunt stomen.

Stoomtabel_Siemens

Stoomtabel_Bosch

Stoomtabel_NEFF

Stoomtabel_Gaggenau

Mag mijn kind deelnemen aan een kookworkshop?

Een kookworkshop duurt vier uur en is niet echt geschikt voor kleine kinderen. Daarnaast zijn de apparaten waar we mee werken ook niet geschikt voor kleine kinderen.

Worden alle apparaten behandeld tijdens een kookworkshop?

Nee, tijdens een kookworkshop wordt er gewerkt met bakovens met stoom en de inductiekookplaat.

Hoe lang is mijn voucher geldig?

Een voucher is 1 jaar geldig.

Is een kookworkshop gratis?

Deelname aan de kookworkshop voor Bosch, Siemens en NEFF kost € 59,- p.p. en voor Gaggenau € 75,- p.p.

Worden er demonstraties gegeven voor espresso apparaten?

Wil je specifiek advies over volautomatische koffiemachines, dan is het mogelijk een adviesgesprek aan te vragen via de website.

Mag mijn kind deelnemen aan de kookdemonstratie?

Een kookdemonstratie duurt twee uur en is niet echt geschikt voor kleine kinderen. Daarnaast zijn de apparaten waar we mee werken ook niet geschikt voor kleine kinderen.

Is het Inspiratiehuis rolstoeltoegankelijk?

Ons Inspiratiehuis is volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn liften aanwezig en we hebben een ruim invalidetoilet. Ben je slecht ter been, dan heeft het Inspiratiehuis tijdens je bezoek ook een rolstoel ter beschikking.

Beleef Inspiratiehuis 20|20

Advies op maat

Kookdemonstraties

Kookworkshops

Virtuele tour

Bij ons komen werken?

Bekijk de vacatures van BSH Nederland.

leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies