Home Connect workshop

Ontdek Home Connect

Verbind je apparatuur.

Verbind je huishouden

Home Connect stelt je in staat jouw huishoudelijke apparaten gemakkelijk te bedienen via wifi. Van de wasmachine tot de oven en van de koffiemachine tot de vaatwasser.

De Home Connect-app geeft je op elk gewenst moment toegang tot je apparaten. Je kunt er je apparaten mee in- en uitschakelen, programma’s op afstand selecteren, tijdschakelaars instellen, je apparaten in eco-modus zetten en nog veel meer.

Home Connect workshop

Het gemak van Home Connect

Verbondenheid maakt jouw huis slimmer en vooral comfortabeler. Stuur recepten van de Home Connect-app alvast naar de oven of laat de oven alvast voorverwarmen als je bijna thuis bent. Laat je wasmachine en wasdroger data uitwisselen zodat de wasdroger automatisch het juiste programma selecteert en jij dit niet meer hoeft te doen. Dit zijn enkele voorbeelden van producten die jouw leven een stuk makkelijker maken zodra je ze verbindt met Home Connect.

Home Connect verbinden

Eenvoudig om te verbinden en te gebruiken.

Ga van start met je slimme huishoudapparaat en ontdek de wereld van verbondenheid. Wij leggen je uit hoe je in drie eenvoudige stappen je nieuwe apparaten kunt verbinden.

  1. Download de Home Connect-app.
    Download de iOS app
    Download de Android app
  2. Maak een account aan.
  3. Voeg je apparaten toe.

Meer informatie vind je in deze blog of bekijk de video.

Home Connect workshop Inspiratiehuis

Home Connect workshop

Onze adviseurs nemen je mee in de wereld van Home Connect. Een wereld waarin je je huishoudapparaten op afstand bedient en met elkaar laat communiceren, zodat jij meer tijd overhoudt voor dingen die je leuk vindt.

De workshop legt uit wat Home Connect is en wat de specifieke mogelijkheden zijn voor ieder Home Connect-apparaat. Ook leer je hoe je Home Connect zelf thuis instelt en maak je kennis met diverse partners van Home Connect die nog meer functionaliteiten toevoegen. Denk aan de slimme multifunctionele speakers met stembesturing van Amazon’s Alexa of Google Home. En de apps IF This Then That (IFTTT) en Olisto, twee applicaties voor de smartphone waarmee je geautomatiseerde gebeurtenissen creëert. Tot slot krijg je tijdens deze workshop opdrachten om het zelf uit te proberen en te oefenen.

De Home Connect workshop is ideaal voor iedereen die thuis al diverse slimme apparaten heeft of simpelweg extra gemak naar de keuken en woning wil brengen. Maar ook als je nog geen kennis van Home Connect hebt, en wel geïnteresseerd bent in slimme keukenapparatuur, dan kan de Home Connect workshop uitkomst bieden. Je stelt alle vragen die je hebt zodat je thuis eenvoudig met Home Connect aan de slag kunt.

leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies