Gaggenau Essential keukenopstelling

DE ESSENTIAL INDUCTION

Alleen een stip, een oppervlak, een knop.

De kunst van het minimalisme.

De Essential Induction is innovatie in haar puurste vorm. Het is een kookplaat en werkblad in één. Onze gerenommeerde technologie en uitstekende prestaties zijn teruggebracht tot niets anders dan een stip, een oppervlak en een knop. Het oppervlak heeft geen barrières, frames of openingen en is daardoor naadloos in elke woonruimte te integreren. De voordelen van koken met inductie worden gecombineerd met de vrijheid om te ontdekken en te experimenteren.

Gaggenau Essential opstelling

Uitgebreide keuzemogelijkheden

Breng elk ontwerpidee tot leven met een uitgebreid aanbod aan Dekton werkbladkleuren en -afwerkingen. Deze kunnen allemaal worden gecombineerd met onze iconische roestvrijstalen of zwarte, zeer nauwkeurige bedieningsknoppen. Met deze knoppen is de temperatuur in de pan zeer nauwkeurig te regelen. Onder het oppervlak kunnen meerdere inductiemodules worden gecombineerd, afhankelijk van uw behoeften. Deze inductiemodules zijn in twee verschillende formaten verkrijgbaar. Met deze veelzijdigheid en vrijheid aan personalisering kan elke woonruimte naar een hoger niveau worden getild.

Gaggenau Essential stip

EEN STIP

De stip is veel meer dan alleen een stip. Het is een baken. Een subtiel lichtpuntje dat op intuïtieve wijze de knop koppelt aan de kookzone die wordt gebruikt. Het geeft niet alleen aan waar het kookgerei moet komen. Door de variatie in intensiteit, kleur en status weet de gebruiker ook of de module is ingeschakeld, of deze nog warm is en of de oppervlaktebescherming ontbreekt. Wanneer de inductiekookplaat niet wordt gebruikt, gaat het lichtje automatisch uit, waarna het oppervlak weer kan worden gebruikt voor bereiding, opdienen, eten en sociaal contact.

Gaggenau Essential knoppen

EEN BEDIENINGSKNOP

De aan de voorzijde gemonteerde bedieningsknoppen uit de 400 serie maken de Essential Induction een onmiskenbaar en uniek Gaggenau product. De knoppen kunnen centraal aan de voorkant worden geplaatst of in lijn met de kookzones. In beide gevallen kunt u met de knoppen uiterst nauwkeurig, snel en intuïtief schakelen tussen de 12 vermogensstanden, de warmhoudfunctie en de boosterfunctie. Ze zijn verkrijgbaar in roestvrij staal of zwart, zodat ze passen bij de gekozen afwerking voor het oppervlak en uw keuken of juist zorgen voor een gedurfd contrast.

Zien is geloven

Ontdek onze activiteiten

leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies