Inspiratiehuis Bosch vtwonen Budel

Bosch en vtwonen

Laat je inspireren.

Keukentransformaties

Bosch werkt alweer een aantal jaren samen met vtwonen magazine en het tv-programma Weer verliefd op je huis op SBS6. Met als resultaat prachtige fotoreportages en indrukwekkende keukentransformaties. Die laten stuk voor stuk zien dat Bosch inbouwapparatuur niet alleen veelzijdig en praktisch is, maar ook mooi om te zien. Van de strakke inductiekookplaat met afzuiging tot handige ovencombinaties in een keukenwand, bekijk hoe Bosch keukenapparatuur van iedere keuken een ruimte maakt waar de eigenaren iedere dag met veel plezier gebruik van maken.

Inspiratiehuis WVOJH Bosch vtwonen rotterdam

Weer verliefd op je huis

In het tv-programma Weer verliefd op je huis op SBS6 laten de makers je wekelijks meekijken met een interieurtransformatie. De bewoners hebben moeite om hun eigen huis naar ieders smaak in te richten en vragen via het programma om hulp bij het opnieuw stylen van hun interieur. De stylisten van vtwonen weten er iedere keer weer iets prachtigs van te maken, waardoor de bewoners weer helemaal opnieuw verliefd worden op hun huis. Bosch helpt mee met de keukentransformaties door passende apparatuur te installeren.

Bosch vtwonen weer verliefd op je huis Vianen

Mijn keuken, dat ben ik

In vtwonen-magazine krijg je een kijkje in de mooiste privé keukens. Niet alleen kun je de verrassende oplossingen bekijken die zijn bedacht door de bewoners om er een mooie en tegelijkertijd praktische ruimte van te maken, je kunt ook zien hoe Bosch apparatuur de keukens verfraait. Van een gezinskeuken met een extra grote koel-vriescombinatie die alles lang vers houdt tot een stoere keuken waar de Bosch Carbon Black apparaten goed tot hun recht komen.

leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies