Solitaire De Waterbase showroom banner

Solitaire

De Waterbase.

Transformatie, van keuken naar ruimte.

De Waterbase transformeert de keuken tot een strakke, open leefruimte. Op de plek van de spoelbak ontstaat een doorlopend, rustig oppervlak. Met een geïntegreerd touchcontrol-scherm dat intuïtief bedienbaar en vrijwel onzichtbaar is, en een slim opbergsysteem voor al uw schoonmaakattributen. Andere apparaten zijn overbodig, omdat één kraan verschillende soorten water levert.

Solitaire een nieuw soort apparaat

Een nieuw soort apparaat

Als een spoelbak er niet langer als een spoelbak uitziet, kan dat het uitgangspunt vormen voor nieuwe ruimtelijke concepten. Niet alleen wordt met de Solitaire Waterbase de klassieke spoelbak omgetoverd tot een prachtig designobject als bron van fascinerende, nieuwe ervaringen. Er ontstaat met de Waterbase ook een compleet nieuwe, multifunctionele apparaatcategorie met meerdere drinkwater-opties en een doordachte binnenkant die is bedacht om nog meer rust op het werkblad te creëren.

Solitaire 6 watersoorten uit de kraan

Zes watersoorten uit één kraan

De Waterbase biedt meerdere opties voor drinkwater. De kraan is uitgerust met Hydronic Select en levert tot wel zes verschillende soorten water, afhankelijk van het model: plat water – op kamertemperatuur en gekoeld, intens en licht bruisend water, heet water (ca. 80°C) en kokend water (ca. 100°C). Alle watervarianten zijn direct beschikbaar. Er kan bijvoorbeeld zo’n 4 liter bruisend water per uur worden getapt. De hoeveelheid heet of kokend water die beschikbaar is voor direct gebruik, is ongeveer 2,8 liter. Het geïntegreerde waterfilter garandeert dat alle watersoorten van de hoogste kwaliteit zijn. Of het nu gaat om het wassen van etenswaren of het serveren van een kopje thee, met de Waterbase is het juiste soort water altijd binnen handbereik.

Verrassende technologie – het sobere rechthoekige ontwerp van de kraan verhult twee waterleidingen, één voor normaal kraanwater en één voor behandeld water. Hierdoor wordt voorkomen dat verschillende soorten water mengen. De kraan kan 170° draaien voor comfortabele hantering.

Solitaire bediening showroom

Bediening door aanraking

Je bedient alle functies van de Waterbase via het TFT-display. Met een glazen oppervlak dat naadloos in het werkblad integreert, is het display alleen zichtbaar wanneer in gebruik.

De snelstartknop aan de voorzijde van de kraan is een extra bedieningsoptie. Met slechts één aanraking start of stop je het kraanwater.

Solitaire slim georganiseerd

Rust – slim georganiseerd

Artikelen voor dagelijks gebruik hebben ook een plek in de Waterbase. In de Waterbase-kast bevinden zich een drooggedeelte voor vaatdoeken en sponsjes en een praktisch ingericht gedeelte waar afwasmiddel, zeep en schoonmaakmiddelen direct binnen handbereik zijn. Hierdoor verdwijnt rommel uit het zicht en blijft het werkblad schoon en opgeruimd. Ook bevinden zich twee afvalbakken in de Waterbase. Het waterfilter en de CO2-cilinder hebben beide een eigen plek in de kast en kunnen makkelijk vervangen worden. Nog een extra wow-effect voor technologisch onderlegde gebruikers: de Waterbase kan via de Home Connect-app in het Home Connect-ecosysteem worden geïntegreerd. De app geeft bijvoorbeeld aan wanneer het waterfilter moet worden vervangen en CO2-cilinders kunnen ook makkelijk via de app worden besteld. Bovendien wordt de software van de Waterbase regelmatig via Home Connect geüpdatet.

Zien is geloven

Solitaire showroom Inspiratiehuis

Ontdek onze activiteiten

Bosch adviesgesprek
leaf

Duurzame producten

Heart

Inspirerende showrooms

light

Vakkundig advies